1369774.jpg

Meillä on ollut agilitytreenejä tässä välissä, mutta en ole vaan yksinkertaisesti saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään. Itse asiassa olen tässä pohtinut, miksi minua ei hirveästi ole intoa agilitykiitämiseen, yhteistyö meillä toimii, mutta treeneissä ei tule kerta kaikkiaan mitään ideaa, koska ole vieressä sitä ohjaajaa, joka avaisi uudet tuulet. Ehkä pääsemme taas leikkaus-lomalta uudelle uralle. Ja saadaan varmaan tulevana viikonloppuna vinkkejä itsenäiseen treenailuun, ainakin yksi mainittava asia on, että Iitu osaa hakea keppeille itsenäisesti ja suorittaa nykyään ne aika vauhdilla!

Uutta intoa on tuonut tokoliikeiden treenaus, se on jotenkin nyt must juttu, varsinkin kun epävirallinen meni neidiltä niin hyvin. Ajattelin, että vähintään muutamasta liikkeestä tulee nolla, mutta kuinkas kävikään. Tokoa treenaillaan niin ohjatusti kuin myös omissa kaveriporukoissa. Ehkä tämän vuoden loppupuolella korkkaamme ensimmäisen virallisen kokeen. Tolleri-lehti saapui kotia. Tällä kertaan tilaukseen meni treeniliivi sekä mietinnässä on myös tollerileiri. Sille on varattu oma paikka tälle kesää. Katsotaan vielä, saadaanko mökkiasiat kuntoon ennen viimeistä ilmoittautumista. Leirillä on tarkoitus suunata ensisijaisesti NOU-ryhmää tai ALO/AVO-tokoryhmään. Eiköhän tässä kohta päästä yhteisymmärrykseen mihin sitten painotutaan enemmän.

Ilmoitin Iitun tuossa vähän aika sitten OSN taippariviikonlopulle. Mennään puhtaalta pöydältä. Virheet tehtiin alussa, mutta nyt mm. on saatu yhteistyötä paremmaksi ja damit ainakin nyt toistaiseksi tulevat perille asti hyvin.  Ja tämän lisäksi agilitykilpailuihin KAS:in kisoihin, kun näytti olevan noita ilmaiskisoja.
Viimeistään tulevana viikonloppuna jälleen höppötelen koulutusviikonlopusta!

Muoks!
Erillistä kirjoitusta en jaksanut laittaa alulleen, vaan kirjoitan tähän lyhyesti tämän päivän tokotreenistä! Wuhuu, meidän Iitu on oppinut vihdoin (okei, ehkä muutaman kerran vaan treenattu, harvoin) noutokapulan palauttamisen. Eli koira hakee ”hae” käskyllä kapulan ja palaa luokse, jääden seisomaan.

Jätämme nyt noutokapulan vähäksi aikaa pois kuvioista ja keskitymme enemmän alokasluokan liikkeisiin. Tietäisittekin minkälainen tunne, että kerrankin jotain hyötyä ahkerasti treenistä ;)!