1335811.jpg
Nyt taidettiin vaihtaa kuukausi maaliskuulle, tämä kuukausi onkin Iitun ja minun osalta aktiviteettinen vaihe, kun sen jälkeen jäädään melkein kuukaudeksi sairaslomalle. Tälle kuulle on tiedossa mm. muutama agility startti, kehässä pyörintää, valmennusta ja tietysti reippain mielin treeniä. Kun sitä treeniä on odoteltu, niin tänään iltapäivällä päästää taas tokoilemaan!


Eilen oli jännä päivä, sillä osallistuimme ensimmäistä kertaa Iitun kanssa kaverikoira toimintaan. Aluksi tietysti oltiin hämillään mitä tuleman pitää. Alussa kun Iitultakaan ei voi vaatia paljon, olimme loppuajan vähän sivummalla seuraamassa. Mutta mukavan oloisesti alkoi. Keskustasta, ennen kuin nousimme koti bussiin, Iitu säikähti sen verran, että pää ajatus oli "karkuun". Keskusta elämä ei sovi meikäläisille. Bussimatka meni mukavan rauhallisesti, onneksi.


1335818.jpgMocca & Iitu

Kevät aurinko on sitten ihmeellinen, kävimme iltasella kävelemässä joen jäällä ystäväni Maijan ja tämän siskon koiran kanssa. Vihdoin ja viimeinen uskalsimme lähteä kokeilemaan mitä jäämaisema sanoo. Siinä sitten reippaan tunnin aikana tuumattiin, että ehkä voisimme nyt tulevalla hiihtoloma viikolla lähteä käymään laavulla koirien kanssa. Katsotaan sitten mitä tulevan pitää.

Voisi mennä vaikka nukkumaan, niin jaksaa sitten iltapäivästä treenailla! Tämän päivän kuulumisia sitten illan tulessa.