1588256.jpg

Lähitulevaisuudesta, näin lyhyesti selostettuna. Tänään olisi ollut match show Oulussa, mutta koska olen kärsinyt viime päivinä migreeni kohtauksista, en sitten jaksanut paikalle raahautua. Myös agilitytreenit jäivät tänään vähiin, koska autoa ei ollut käytettävissä, enkä halunnut lähteä bussiin laulavan lintukoiran kanssa.

Tylsän tylsempi päivä tänään, siivotessa ja viimeistä koulutehtävää tehdessä. Viimeistään huomenna olisi palautus, joten kiire tulee. Ja huomenna jälleen uusi shoppailu reissu Oulun kaupunkiin, ei meinaa mitään kivaa löytyä kevään juhliin. No, jospa se siitä.

Tänään herättelin Iitun mielenkiintoa variksella, sekä muutamalla damilla, muutamia palautuksia tein ja yleistä innostusta riistaan, kieltämättä jälleen mutruilli, mutta kyllä selvää kiinnostusta oli. Huomenna olisi vihdoin taipparitreenit, pienen tauon jälkeen. Mutta ennen sitä käydään vierailemassa kaverikoira-vierailulla!

Ensi viikolla ei ole muuta suurempaa, kuin sitten taas toko, että agitreenit, joihin toivon pääseväni, sekä jälleen hevosen selkään. Ja pian päästäänkin odotettuun tollerileirille!