Hmm.. hieman vähän mietityttää, mikä tuolla ulkona paikkuu, ihan kuin joku käyttäisi asetta. Kyllä tiedän, että on metsästyskausi menossa, mutta tämä kuuluu lähempää ja me asutaan ihan tässä keskustassa. Asia ei mitenkään helpotu koiran osalta. Meidän neiti on tällä hetkellä minun jalkojeni juurella, täristen. Iitu on ollut illasta (klo 19 lähtien) levoton, käytiin siinä välissä ulkonakin ja neiti olisi halunnut juosta karkuun. Käytiin ihan normi lenkki ja neiti tuntu olevan ihan oma itsensä, kunnes tässä kymmen jälkeen alkoi taas kuulua laukauksia.

 

Toivotaan, että tuo loppuun.. ja toivottavasti asiaan on kiinnitetty huomiota. Ei tämä ensimmäinen kerta ole, onhan tuota enenenkin kuulunut. Toivottavasti ensi keväänä Iitun kanssa päästään muutamaan vähän rauhalliselle asuin alueelle. Toivon mukaan.

Tänään käytiin vähän testaamassa aamulenkin yhteydessä tokojuttuja, liikkeestä maahanmeno alkaa sujua aika mallikkaasti, sekä leikittiin lelulla, kun kukaan muu ei ollut vielä häiritsemässä ennen aamu kahdeksaa.

Huomenna aamulla olisi tarkoitus käydä myös vähän ottamassa ylimääräiset energia pistokset poissa, meille olisi tarjolla KASsin kisoissa kaksi virallista agilityluokkaa. Täytyy nyt katsoa, mä olen sairastunut flunssaan, että saa nähdä kuinka käy.


1369774.jpg