1379598.jpg

Tänä viikonloppuna meillä ollut erittäin mukava viikonloppu agilitykurssilla, kun Harri Sepponen tuli pitämään meille harjoituksia. Itse juuri tälläistä kaipasin ja saikin odotettuja vinkkejä, että jos me tästä Iitun kanssa vaikka mentäisiin eteenpäin eikä jäätäisiin roikkumaan vain yhteen asiaan. Meillä ei ole tosin kiire kakkosiin, mutta sielläkin olisi kiva olla.

Lauantaina meillä meni treenit ihan persilleen, koska Iitulla oli selkeästi huono päivä, eikä jaksanut keskittyä muuhun kuin siihen ihanaan hajuun, mitä löytyi. Kyllähän muutama estepätkä meni ok, mutta jätettiin sitten leikki kesken. Harmi sisänsä, tosin en itse hirveästi saanut mitään irti. Mutta hei, MÄ HUOMASIN HETI OMANI VIRHEENI!

Sunnuntaina pääsimme sitten mukaan vähän paremmin, tällä kertaa hyppyradalla, missä oli erittäin mukavat putket päässä. Alussa itse teikin heti virheet, mutta sitten uudelleen kokeilemaan ja aika hyvin meni loppuun asti. Tänään opin sitten syliohjauksen, mikä on vielä itselleni vaikea ymmärtää, vaikka muutaman kerran sitä kokeilin, mutta ihan vielä ei tullut sellaista otetta, tätä siis harjoitellaan. Myöskään ei ole treeneissä paljon harjoiteltu takaa hyppyä, tällä kertaa sitä ja näyttää tuo koira ymmärtävän mitä täytyy tehdä. Hyvä tyttö. Tänään oli hyvä päivä treenata ja tästä on hyvä jatkaa kisoihin.