1353845.jpg

Kyllä se vaan niin, että keväinen aurinko jo lämmittää. Sen saimme todeta Soilen kanssa jäällä ollessamme. Iitukin parhaillaan nukkuu, sen verran mukavaa oli touhuta parhaan ystävänsä kanssa jäällä!

Sen verran tämän viikon treeni ja lenkkijuttuihin palaisin, että keskiviikkona olimme ystäväni Maijan sekä tämän pikkuvelin Antin kanssa joen jäällä lenkillä, sekä laavulla paistamassa makkaraa ja nauttimassa kirpakasta pakkasesta, sekä auringon paisteesta. Antti ja kuin Iitukin leikki mielellään toisensa kanssa. Iitusta oli kivaa löytää omanlainen ystävä! Lenkki kokonaisuudessaan kesti reippaasti 3h, sen verran ulkosalla olimme. Iitu myös löysi uuden innokkuuden, nimittäin vetojutun. Pulkka tuli perässään mitään suurempia ongelmia!

Tokoa olemme treenanneet tällä viikolla ahkerasti, nimittäin pienesti jännitän tulevaa möllikisoja tokoon liittyen ja ihan oikeasti, tästä ei mitään vakavaa oteta, sillä lähden treeni mielellä mukaan ja katsomaan onko oppi mennyt perille. Iitukin on nauttinut tokotreenailusta, mukavaa se on touhuta yhdessä kun kerrankin saavutetaan jotain. Sunnuntaina tuoreemmat kuulumiset kerromme sitten, menikö ihan penkin alle vai oliko käynti sen arvoinen.

Mutta sitten tähän päivään, kävimme Iitun & Lukan kanssa täällä meillä päin joen jäällä hieman nauttimassa lämpimästä säästä ja koiratkin saivat nauttia täydellisesti ja sen ne tekivät. Kuviakin yritin ottaa ja ne löytyvät täältä. Valitettavasti lumi ja aurinko ei ole suotuisa kuvaamiseen, valitan kuvien laatua. Pääasiasa, että erotatte nyt kuvista kaksi esintyvää koiraa. 

Odotetaan kesän aurinkoisia säitä! Yritimme kuvata myös, mutta valitettavasti meidän "mursut" temmelsi ainoastaan silloin kun kamera ei ollut esillä.