Tätä on hieman vaikea kirjoittaa vasemmalla kädellä, mutta sujuu se näinkin, toivottavasti lyhyt aikaisesti. Eli tänään oli agilitytreeni, Oreniuksen opin mukaan, mutta meidän tasolle sopivaksi muutettu. Innolla lähdin, että saisin uutta vinkkiä treenaamiseen. Sitä myös sain.

Olimme ensimmäiset suorittamassa rata pätkää, joka oli mielenkiintoinen ja tämä päättyi hienoon törmäykseen, sen verran muistia on jäljellä, että mentiin nopeasti, Iitu tuli putkesta täysillä, tein tässä vaiheessa jonkun ohjausvirheen, sillä Iitu tuli vauhdilla hypystä reiteeni pahki ja lensin siitä sitten hallin lattian uumeniin.

Sattui ja sattuu vieläkin, nimittäin olkapäähän. Tämä ilta menee siihen että tarkastellaan tilaa ja aamusta päivitykselle. Urheilua tämä on ja tälläistä sattuu, onneksi ei joka päivä.

MUOKS!
Eilisessä törmäyksen seurauksena kävin sitten tänään päivystäjällä ja sain kahden viikon urheilu/sairasloman, eli rennosti ja itsensä parantamiseen menee kevät ja näin ollen myöskin toukokuun agikisat jäävät kisaamatta. Ulkoreiteen tuli kahden kämmenkokoinen mustelma, tällä hetkellä paisuneena ja kipiänä. Oikea olkapää/lapa on erittäin herkkä ja ei anna oikeen millään periksi.