PICT3815.jpg

Jospa vihdoin pääsisin kirjoittamaan tämän päivän raportin KAS kisoista, Patenniemestä. Kummityttö (tai äiti) soitti tuossa Englannista webbikameran kautta, että jäi siihen sitten tohisemaan. Kovasti se kasvaa, jos sitä ensi kesänä pääsisi sitten hoitamaan, sitä ennen täytyy löytää Iitulle aktiivinen harrastavainen kesäkoti. Kotona varmaan Iitu onkin kesän aikana, mutta olisi mukava, jos saisi muuta aktiviteettiä kuin vain hihnakävelyt. Kyselyä varmaan alan laittamaan ensi vuoden puolella.

 

Sää oli kylmä, aamulla näytti vajaata +4 astetta lämmintä, onneksi päivää kohden mittari kipusi lähemmäs kymmentä, eli aikalailla olimme syyilmoissa. Olin ilmoittanut Iitun ainoastaan sunnuntain agilityradoille, meille riittää oikeen hyvin vain kaksi kisaluokkaa per viikonloppu. Alan jo miettimään, jos vaikka kisaisimme kerran kuukaudessa yhden kisan verran.

 

Ensimmäisellä radalla Iitu otti varaslähdön, sain sen hallintaa ja jotenkin selvittiin kepeille. Rata oli muuten ihan jees, mutta Iitu juoksi kontaktit yli A:ssa sekä puomilla. Sijoituttiin sijalle 15, virheitä 10.34. Tokaratana oli myös varsin vaikea alku, Iitu varaslähdön kautta hallintaan ja sitten mentiin aina jotenkuten A:sta eteenpäin. En vaan vienyt tarpeeksi hyvin putkeen, kun oletin että se menee, mutta tuli minun perässäni ja otti kosketuksen A:esteeseen. Muutenkin alku oli huono ja Iitun räksytys, niin palkkioksi lähdimme pois. Tästä siis HYL.

 

Treenataan, treenataan ja treenataan. Katsotaan, milloin tulemme taas kisaradoille. Meinaa taas vähän tää into kadota kisaamista. Jotain hyvääkin, oli vähän irtoamista, sekä hyvät kepitykset! Varsinkin keppeihin olen tyytyväinen, vaikka tultiin miten sattuu!