Jos tämän tekstin saisi vihdoin kirjoitettua...

Viikonlopun kisaputki ja talkoolaisena on onnellisesti ohitse. Ainakin tämän laskun mukaan pitäisi olla vaaditut pisteet kevään ryhmien pääsyä varten kunnossa. Nyt ovat vielä paikat ihan jumissa, mutta onneksi saan maanantaina nukkua pitkään, kun vihdoin viikon lomaa (syysloma). Kisasimme Iitun kanssa lauantaina kaksi luokkaa, niistä jäi varsin hyvä fiilis.

 

Ensimmäiseltä radalta -7.13 ja virheitä 10. Sillalta tuli kontakti virhe (muista ei, Hyvä niin, Iitulla on tapana hyppiä A este alas) ja sekä tein tyhmän ohjausvirheen ja koira kielsi esteelle. Nopea ja vauhdikas rata. Ohjaajalla kuin koirallakin kivaa! Ainoana miinuksena, että ohjaajan ohjaaminen ja käskytykset olivat armotta myöhässä. Annoin Iitulle tilaa suorittaa ja ohjasin takaa, koska ei siinä oikeen muita vaihtoehtoja ollut.

 

Toinen oli kivan oloinen hyppyrata. Heti seuraavana esteenä oli pussi, jonka Iitu kielsi. Ja sitten jankattiin siinä, sitten piti mennä putkeen, mutta tein vissiin jälleen tyhmän ohjausvirheen ja Iitu meni toiseen päähän putkea. Päätin silti jatkaa radan loppuun. Pääsimme puoleen väliin saakka, kunnes taas tuli korjaamisia. Jätin radan siihen.

 

Mukavin tunnelmin mennään ensi viikonlopulla kisamaan Tampereelle tollereiden agimestaruuteen. Ja niin, pääsemme torstaina treenaamaan vielä kepit muistiin sekä kontakteja.