11.2, Tätä kirjoittaessa, minulla on eritäin kohmeiset kädet ilmasta. En jaksa / muista, miten radat menivät. Ensimmäinen meni täysin alle, kun alussa Iitu haki hylsyn. Toinen oli vielä kohtuullisempi, sijalle 4 ja ratavirheitä 15. Siellä tuli muutama ohjaajan virhe. Sitä en tiedä missä rima tippui ja muuristakin yksi virhe tuli.

Tänään emme lähde treeneihin kisapäivän takia, vaan seuraavan kerran poristaan ens. sunnuntaina. 24.2 on OKK:lla kisat, jonne on ilmoitettu!

4.2, Emme tänään päässeet treeneihin kuskin puuttua, eikä meidän perhe nyt lähinnä olekaan kiinnostunut kuskaamaan kisa/treeneihin. Bussilla myöhästyisimme reippaat 30minuuttia, niinku viime kerralla. Saa nähdä kuinka helvetin hienosti Iitu kulkee ensi viikonlopun kisoissa.

2.2, Kuten taas huomataan, on ulkoasu vaihtunut. Ja se vaihtuu tässä kesää myötä vähän mukavampiin väreihin, mutta näin aluksi on tällainen "synkkä". Nyt sitten mennään helmikuussa ja tämän kuukauden katsaus.
Iitu mitattiin kotona lauantaina, neiti nimittäin on kaventunut 6 cm! Erittäin hyvä suoritus täkäläiseltä ja onhan sen huomannut, että koira jaksaa taas juosta täysillä agilityn rinnalla.

Ensi viikonloppuna on agilitykilpailut Oulussa, jonne on osallistuttu. Tällä kertaa kaikkiin neljään luokkaan. Toivottaan nyt niitä nollia, vaikkakin ihan sijoitukset kelpaisivat. Kolme agilityluokkaa ja hyppyluokka. Seuraavat kisat tälle helmikuulle ovat OKK hallissa 24. päivä.
Myös agilitytreeneissä käydään. Iitu käy 27. päivä (?) Joukkonäytteenottotilaisuudessa. Eipä tälle kuulle sen erikoisempaa, koetan kirjoittaa tässä aina kun mahdollista. Nyt on vain pakko lähteä töihin!