Jos nyt vihdoin saisin kirjoitettua tämän päivän agitreenit ylös, vaikka lääkäriltä sainkin melkein puhtaat paperit, olivat tulehdus arvot toisessa poskipäässä hieman koholla, mutta sen suuremmin eivät treenejä häirinneet. Täytyy tää loppuviikko ottaa vähän rauhallisemmin ja keskittyä opiskeluun…


Tämän päivän treeneissä keskityttiin jälleen ohjaukseen, yksittäisenä saimme treenata keppejä (edelleen vinokeppinä) ja A estettä. Ihan ensimmäisenä oli pieni rata pätkä, jossa keskityttiin haltuun ottoon takaa ohjattuna. Ajoitus on edelleen ohjaajalla ihan hukassa, mutta hyvin me tunnumme pääsevämme mukaan. Eli ensimmäisenä meillä oli (numerot mustalla) toisen hypyn jälkeen ohjaus kolmannelle esteelle takaa ja samalla tehden valssin nelosen väliin. Sitten taas putken jälkeen valssi 7 & 8 väliin taas valssi ja se oli siinä. Pari kertaa piti hakea tuntuma kakkosen ja kolmosen esteestä, jonka jälkeen vauhdikkaasti ja puhtaasti (myös ohjaaja pääsi mukaan tahtiin!) mentiin loppuun.


1891652.jpg

Lopuksi meillä oli tiukasti kääntö ykkösesteeltä kakkoseen (jälleen valssi), tässä piti olla tarkkana, että sai askeleet oikeassa kohdassa, niin, että koira ei jäänyt selän taakse, vaan pystyttiin jatkamaan suoraan hypyn kautta putkelle, josta suora pussiin sekä toiseen putkeen. Putken jälkeen taas jankattiin kauan, että saimme askeleet ja käsien asennot oikeen tehtyä, niin että koira kiertää kaukaa ja tulee takaa esteen, ja samalla ohjaaja tekee valssin ja jatkaa suoraa loppuun. No näytti ja tuntui helpolta, mutta sitten kun koira oli siinä, niin me taidettiin kummatkin tehdä se niin kauan, että se onnistuu. Meillä onkin vielä yksi korvatta kerta ensi viikolla, katsotaan mitä silloin tulee.

 

Ainakin tästä kurssista on ollut apua, olemme päässeet eteenpäin! Nyt vaan keskitymme treeneihin ja kisakentille vasta kun kontaktit ovat kunnossa. Ainoastaan jollain hyppyradalla voimme käydä piipahtamassa.