Jälleen olimme raskaan ja mukavan oloisen viikonlopun jälkeen arjessa. Meinasin melkein missata tämän päivän taipparitreenit, sillä olin ihan väsy eikä tietämystä päivästä. Onneksi veljeni tuli kuskaamaan meidät paikan päälle, vaikka sen verran myöhästyin, että juoksin viimeisen hännän perässä, jotta ehdimme vielä mukaan.

Siinä sitä sitten jonotettiin, kun olimme häntäpäässä. Itikat ehtivät syödä minut hengiltä, kun unohdin jälleen laittaa offia laittaa ennen treenejä. Mutta mikäs siinä, aurinkoinen päivä ja pitäähän tollerin omistaja välillä uhrautua (miksei rodusta kuin rodusta...). Nyt on tullut jo vakavampi pohja sille, etteikö me taippareita voitaisi suorittaa, muttei ainakaan tänä kesänä vielä. Haetaan ensin tuntumaan mitä me viimeksi vuoden ikäisenä treenattiin.

* Vesinouto
Jälleen vanha tuttua asia meidän Iitulle. Mutta miten minusta tuntuu, että lajissa kuin lajissa Iitu kuumuu. Tällä kertaa myös sillä että haetaan dami vedestä. Oikeastaan on harjoiteltu lähtöjä monestikin ja minulla on täysi työ pitäminen siinä. Tänään ei ollut intoa palauttaa damia vaan meni läpijuoksuksi eikä sitten malttia kuuntelemiseen. Lopulta dami lainehteli kohti rantaa ja Iitu maksi vain vedessä. Hieno homma.

Eli lisää treeniä tähän puoleen, heti kun pääsen itsekin viemään Iitun uimaan. Ei hirveästi hyvitä lähteä kävelemään 5km uimapaikalle ja takas.

* Varikseen & lokkiin tutustuminen
Ja näiden kantaminen. Mitään ei tullut alkukaan. Variksen nähtyä Iitu vain luimisteli ja katso vai sillä silmällä, että hänenkö pitäisi tuohon koskea. Jätimme tämän kohteen kokonaan ja saimme mukaan kaksi isoa variksen siipeä. Näiden kanssa harjoitellaan sitten kotona damin avulla.