1480173.jpg

Tänään oli kaverikoira-vierailu Hyvä mielen talolla, täällä Oulussa. Talolla järjestettiin koiratapahtuma, jossa oli erilaisia pisteitä, kuten koiratanssia, me Oulun seudun kaverikoirat, valokuvanäyttelyä ja paljon muuta mielenkiintoista.

Kaverikoirat olivat kakkoskerroksessa, sellaisessa keskikokoisessa huoneessa. Alkuun istuimme paikallamme ja ihmettelimme suurta määrää, olihan vierailu Iitulle vasta kolmas. Iitu käyttäytyi tunnin aikana erittäin leppoisasti, välillä kuului muutama vinkuna, koska ei millään malttaisi paikalla olla, mutta antoi ihmisten tulla lähelle ja rapsuttaa. Tunti riitti meille loistavasti, olipa Iitu väsynyt reissun jälkeen.

Kaverikoira-vierailun jälkeen lähdin Caritan ja Pinjan (Lapintähti Marilla) luokse, jossa tämä minun tukkani laitettiin uusiin kuoseihin, nyt olemme Iitun kanssa samaa värilinjaa. Erittäin kiva väri, pirteää väritystä tähän kevääseen! Kävimme koirien kanssa myös hieman lenkillä ja koirat saivat damien kanssa mennä viipottaa. Iitu teki kahden damin "hakuruudun". Hienosti tulivat palautukset eikä juuri eksynyt, vaan suoranaisesti haki. Ja muuten malttoi olla suureksi osaksi paikoillaan, vaikka lopusta piipittikin.