6.3, olen tässä muutaman päivän miettinyt, kirjoitanko ollenkaan tänne Iituun kuulumisia viimekerran agilitytreenistä.. Mielessä olen yrittänyt laittaa sanat niin, että se ei loukkaisi ketään. Viime kerralla kaikki meni oikeasti niin penkin alle ikinä kuin olla ja voi. Tulimme myöhässä, eikä siitä tietenkään ohjaaja tykännyt. Sattumoisin, kun ei aina ehdi puoleksi tulemaan. Rata oli kiva, joissa piti ottaa huomioon, miten koiran vie seuraavalle esteelle. Koiralla tuntui virtaa olevan turhankin paljon, vaikka sunnuntaina olimme käyneet pitkät lenkit joenjäällä. Mitäs tässä huomaamme, koira toimii jos haluaa toimia. Mutta aika negatiivisen kuvan sain kouluttajasta, joten toivottavasti ensi kerralla synkkää vähäsen paremmin.

Olemme joka aamu käyneet lenkillä joenjäällä, aamuisin sinne ei juuri porukkaa ole tulossa, saa koira nauttia kerrankin mahtavasti vapaasta olosta. Niin kauan kun jää kanta, niin kauan sitä käytetään yhtenä lenkki paikkana. Tolleriväen lenkkeile emme nyt vähään aikaa ole tulossa, ei ainakaan seuraavana kun on kisat tiedossa. Ensi viikonloppuna, lauantaina ja sunnuntaina on agilitykisat Oulussa, Kuivasjärvellä. Luokkia on yhteensä neljä ja edelleen edes se yksi nolla. Nyt on tarkoitus käyttää ääntä ja mennä rata mahd. auttavasti eteenpäin, vaikka välillä se tuntuu mahdottomalta hommalta.

Meni kisat kuinka hyvin tai huonosti jäämme pienelle tauolle kisaamisesta ja katsomme kuinka Iitulla menee, sillä se antaa sellaisia merkkejä, että juoksut voivat alkaa koska tahansa. Ainakin se on kova tiputtamaan karvoja, että imuri kädessä saa olla melkein joka päivä. Viikonloppuna koita ahkerasti kirjoittaa suunnitelmia tms. tulevasta ja kuinka kisoissa meni.