Tänään satoi niin kaatamalla, etten sitten lähtenyt Iitun kanssa ollenkaan treenaamaan ulos, pakolliset lenkit on kuitenkin tälle päivälle tehty. Toivotaan, että huomenna olisi parempi sää, vaikka ei tuossa sateessa mitään ongelmaa ole. Ja luultavasti mennäänkin tokoilemaan damin tahdissa, nyt otetaan kiri liikkeisiin, sillä olisi tarkoitus marraskuussa korkata ALO luokka, se kun piti jo tehdä heinäkuun lopussa, mutta ei tullut sitten sinne lähdettyä.


Sitten lyhyt katsaus lähitulevaisuuteen, ilmoitin sittenkin Iitun agility kilpailuihin, 18.10 järjestetään Oulussa, kassin viralliset kisat. Lauantaina olisi agility sekä hyppy luokka, agilityluokassa yritän päästä koiran tasolle, jotta ehtisin sen kanssa samaan aikaan kontakteille, vaikka yritykseksi varmaan jääkin. Hyppyradalle mennään sitten ihan tosissaan. Kisatilannetta ehditään harjoitella 12.10 ja 15.10, kun Oulussa järjestetään epäviralliset agilitykisat, näissä kaikki luokat otetaan treenilähtökohdista, kuten namit kontakteille. Iitu on myös ilmoitettu Tampereelle tollereiden rotumestaruuteen.


Näyttelyitä, näyttelyitä on tulossa. Match show:un ollaan sitä varten menossa lauantaina 11.10, vähän treenaamaan. Menestystä ei odoteta, katsotaan mitä miespuolinen tuomari sanoo Iitusta, tai Iitun massasta. Neitiä on kyllä laihdutettu erittäin paljon ja yritetty saada "ylimääräistä" rengasta kuriin. Loppuvuoden näyttelyt ovat Kajaanin ryhmänäyttely 2.11 ja Voittaja-08 13.12 Helsingissä (iik!). Jälkimäiseen mennään katsomaan suurta tapahtumaa sekä tapamaan koiratuttavia ja tietysti Iitu menee myös kehään, mutta mitään suurta ei odoteta.


Siinä lyhyesti, mitä emäntä on Iitun menoksi taas keksinyt.


ärh! tää vuodatus.net hitaus ärsyttää…