Pääsimme viimein tämän kauden agility kurssille. Oman ajan takia emme ole päästy. Maanantaina meinasi tulla ihan hirveän hoppu kun töistä tulin.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Iitu ulisi koko reissun Kuivajärvelle, tiesi että nyt mennään! Treeneissä Iitu ei meinannut malttaa odottaa omaa vuoroa, ei silloinkaan kun olin rakentamassa rataa.

 

Ensimmäinen rata: hyppy-A-hyppy-hyppy-hyppy-putki-hyppy. Iitu meni hypystä ihan hyvin aalle, mutta sitten tiukka kolmihyppy oli erittäin vaikea, jota jäimme lopulta jankkaamaan. Lentokone tekniikka oli kesä aikana unohtunut aika kivasti. Jankkaaminen tietysti tuottaa tulosta! Sitten kolmio alkaakin onnistua. A tuntui jotenkin mielenkiintoisemmalta kuin itse putki vaikka toisin luulisi. Ohjaamiseen hieman tiukempaa linjaa ja loppusuora onnistuukin.

 

Tässä välissä lähdimme Iitun kanssa tekemään pieniä ohjaustreenauksia kolmen hypyn ajan. Nämä onnistui ihan kivasti vaikka pitäisi itse miettiä ohjausta paremmin. Lopuksi menimme radan: hyppy-putki-hyppy-hyppy-hyppy-A-hyppy. Hyppy putkelta meni hyvin, samoin tiukka kolmio, josta takaleukaisella A:lle. Ja aasta hypylle. Tästä suorituksesta saimme todella paljon kehuja. Sanottiin mm. että Iitusta tulee selvästi agilitykoira.