PICT7358.jpg
Käytiin Iitun kanssa vähän kisaamassa OKK:n virallisissa agilitykilpailuissa, meillä oli vain ainoastaan tälle sunnuntaille 2 luokkaa, mikä riitti oikeen mainiosti viikonlopun saldoksi, tuloksilla 10vp (sija 12) sekä HYL. Sää oli mitä hienoin, näin on hyvä lopettaa lomailut, sekä alkaa pikku hiljaa siirtyä arkeen. Kiitos kuvauksesta ja seurasta Caritalle, Pinjalle sekä sydämeni sulattaneelle Bentleylle!

 

Ensimmäinen rata oli hyppyluokka, josta kävimme keräämässä 10vp (kepeiltä), niin hyvin meni kepeille, että kehuin siinä välissä ja Iitu sitten innostuen jätti yhden väliin. Muuten nopean hieno rata, ihanneajasta jäimme -3.55. Agilityrata meni vähän, huomasin että Iitu otti varaslähdön, jäin jälkeen ja meni aina ensimmäiseen putkeen asti hyvin, seuraavalle putkelle luulin koiran menevän, mutta tuli pois ja juoksi toiseen päähän putkeen. Iitu tekee aina kaiken vaikeimman kautta ;)!

 

Muuten agirata oli vauhdikasta ja muuten hyvä rata. Hyvä fiilinki tästä jäi tästä kisaseikkailusta! Aina vaan parempaan suuntaan! Seuraavat kisat ovat sitten KAS seuramestaruuden yhteydessä, sinnekin on sunnuntaille osallistuttu. (2x agilityrata).