Erinomaista menoa tänään oli treeneissä, kummakin radan välissä treenailtiin vierellä kävelemistä ensin ilman hihnaa ja sitten hihnan kanssa, alkoipa muuten tulla tuloksia!

Olemme edistyneet mm. lähdöissä, nyt Iitu kyllä osaa käyttää ääntänsä mutta malttaa odottaa käskyä lähteä radalle.


945240.jpg

Hypystä putkeen, josta ”väärältä” puolelta kepeille. Alku oli hyvä, mutta keskivaiheilla neiti päätti pujoittua vasta seuraavaan. Jankattiin ja jankattiin, kunnes alkoi sujua. Tiukasti hypylle, josta vastaan otto ja hypylle, haltuun otto ja hypylle jne. Meinaisi taas kunto loppua, kun nopealle koiralle pitäisi tehdä nopeat käännökset. Hyvin pärjättiin muutaman kertauksen jälkeen.

945239.jpg

Sama rata, mutta vastakkaiseen suuntaan, alku meni hyvin, mutta sitten taas kolmannen ja neljännen välissä oli lievää ongelmaa, jota jankattiin, taas piti olla nopea reaktio. Mutta kun taas saatiin pieniä hienosääntöjä tehtyä, meni sitten oikeen nätisti rata loppuun. Kepeillä jouduimme hieman menemään hitaammin, mutta mallikkaasti koira suoritti ne ja sitten reippaassa tahdissa putkesta renkaaseen.

Ainakin nyt on odotus mallillaan ja muita ohjauksia hyvin, että ilomielin lähden lokakuun kisoihin. Sitä ennen ovat kahdet treenit.

Jotain muistutettavaa
* nyt oli ääntä, hienoa, siihen mukaan vielä ajatusta kuinka logiisesti suorittaa radan.
* haltuun otto tehtäviä, paljon!!