Yön aikana, sekä päivällä on satanut runsaasti märkää lunta, mutta erittäin mukavaa, että talvikin tulisi vihdoin Oulun korkeudelle. Tänä talvena on saanut hetken miettiä sitä, että pääseekö enää nauttimaan lumesta. Olisi niin intoa lähteä hiihtämään ja odottaa kunnon luistelukelejä, harrastaa/nauttia lajeista, joista ei juuri tykännyt kouluaikoina.
Tänään sitten pyysin rakkaan siskoni Hannan mukaan, pikaopetus kameran käyttöön. Lähinnä se, että asetukset olin itse laittanut ja Hannan tehtäväksi tuli zoomailu ja kuvien otto. Aluksi kävimme metsän siimeksissä kävelemässä uppolumessa (joka oli aika raskasta) ja leikittiin hetken aikaan. Iitulla oli jälleen virtaa viikon ajalta.

Iitu osaakin nämä kuvalliset ilmeet, tuossa yksi viime viikolla otettu kuva, sekä muutama uusi kuva tältä päivältä.

1207401.jpg


1207404.jpg


1207407.jpg

Lisäksi harrastimme hieman toko-asioita, treenattiin lähinnä kontaktia, vierellä kävelemistä ja noutokapulan kanssa toimimista. Edelleen en voinut päästää koiraa vapaaksi yleisellä alueella. Ehkä tässä joku kerta, kun rutiini näissäkin asioissa.

Katsekontakti on mallillaan ja perusasento alkaa olla hyvällä mallilla. Iitu vain kääntää päänsä niin vinoon, että välissä tulee mietitettyä, että onko se ihan kunnossa. Vierellä käveleminen hihnan kanssa sujuu, välillä aika loistavastikin mutta välissä taas täytyy ottaa muutama askel taaksepäin. Paikalla makaaminen muutaman minuutin sujuu hyvin. Välissä jopa katseli muualle, mutta muuten kontaktissa mentiin.

Noutokapula ei vielä lennä sitä 10m eteenpäin, itse asiassa tänään se lensi vain 5m. Eli treenausta itseläni. Mutta mahtavinta on se, ettei koira lähtenyt perään vaan on pikkuhiljaa oppimissa odottamiseen!

1207408.jpg vierellä kävelemistä

1207414.jpg perusasento

1207423.jpg Iitu osaa ottaa myös rennosti tokoilut!