<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään olimme Valkeisjärvellä tolleripuuhissa.

 

Pitkään aikaa emme ole ollut tohinoissa ollaankaan, taisi viime kerta olla toukokuun loppupuolella jos oikeen muistelen. Tänään taas päätimme lähteä, kun sää oli kivan vilpoissa.

Ensimmäiseksi teimme vesinoutoa, jotta turkki vähä kastuisi ja jaksaisi sitten paremmin puuhastella hakuruudun harjoittelua. Iitu oli ihan tohkeissaan kun Runo lähti hakemaan damia eikä millään pysynyt nahoissa. Kun Iitun vuoro tuli, eipä se malttanutkaan tuoda damia ihan omistajan vierelleen vaan jätti kauemmas ja samalla mennä viipotti omaa reittiään. Olipa taas kiva ottaa Iitu kiinni kun viimeksi näin käyttäytyi viime kesänä. Kiinni sain ja samaa ulvontaa kesti kun Huuko kokeili omaa suoritustaan.  

 

Vesidamin jälkeen oli hakuruudun harjoittelua. Iitu sai näyttää ensimmäisen mallisuorituksen, joka ei ollut ensimmäisellä kierroksella sen veroinen. Ensimmäisenä piti hakea dami, joka heitettiin hakuruudun keskelle. Iitu ei nytkään pysynyt nahoissa vaan vinkui senkin jälkeen eikä millään rauhoittunut. Innolla tuo haki damin ja jätti sen vähän jälkeen minusta.

 

Huugo kokeili taas ja näytti hyvin tuovan damia kuin Runokin. Seuraavana oli sitten itse hakuruudusta hakeminen. Iitu suoritti tämän ihan loistavasti ja toi kaksi damia. Aluksi oli yhden vuoro mutta halusikin hakea toisen jälkeen. Kun, hakuruudun harjoittelua oli tehty, lähdimme kiertämään valkeisjärveä ympäri. Iitu hyppäsi pari kertaa uimaan ja juoksi menemään kaverusten kanssa.

 

Valkeisjärvellä tullaan käymään varmaan heinäkuun lopulla tai sitten syksyn puolella, katsoen miten kisamatkoilta ehdimme!