... on taas agilityn aikan!

Torstaina oli taas treenivuoro. Sää oli tällä kertaa kivan aurinkoinen ja lämmin. Harmi että meillä on vain halli käytössä jonka pohjasta en juuri pidä. Tuntuu että olisi hiekkarannalla, mutta eipäs nyt siihen hallin pohjaan mennä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Iitu oli taas intoa vailla. Nopeasti tutustuttiin rataan: hyppy-putki-hyppy-kepit-putki-A-hyppy-hyppy-rengas-silta-putki-hyppy-hyppy. Iitu lähti hyvin alusta, paitsi jäimme heti jankamaan keppejä, sillä aina joku jäi välistä. Lopulta koira meni niin kuin meni. Kepeiltä suoraan putkeen, josta A:han. Kontakti meni niissä kehnosti, ei niin hyvin kuin viime torstaina. Neiti taas vähän hyppeli. Loppupätkä sujuin sitten yllätän hyvin ja sillalla kontakti oli hallussa. Itse lopussa taas en ehtinyt mukaan mutta onneksi koira meni etiäpäin.

 

Seuraavana oli pikakierros radan tutustumiseen ja saman tien radalle. Ratana oli: hyppy-putki-kepin-hyppy-hyppy-hyppy-putkki-hyppy-keinu. Tässä piti ottaa koira vastaan hypyltä ja ohjata suoraan putkeen. Putkesta oli helppo suunata kepeille, jotka tällä kertaa meni yhdesti puhtaasti läpi. Estekolmiossa sai taas liitää kuin lentokone tosin olin hieman hidas ja koira meinasi mennä suoraan renkaaseen. Pussin kautta hypylle, josta erittäin tiukka mutka keinulle. Onnistu. Päätimme hyvän suorituksen jälkeen lähteä kotia.