15.4, vauhtia ja vaarallisia tilanteita oli tämän päivän aihe ja sitä se olikin. Kello 11 lähdimme bussilla kohti Toppilaa, jossa oli jälleen kerran tolleritapaaminen. Bussimatka meni rennosti, tämähän on jo vanhaa tuttua puuhaa Iitulle. Puolituntia saimme odottaa muita, bussilla olimme puolen aikaan. Iitu oli malttamaton. Toppilassa sijaitsevalla hiekankentällä otimme kontaktiharjoittelua, jotka ovat jotenkin tuttuja TOKO-treeneistä. Pakko vain myöntää, että koira ei hirveän innostunut eikä kovin ohjaajakaan. Lopuksi lähdimme purkaa energiaa Toppilan koirapuistoon.

Koirapuistossa Iitu nautti vapaudesta, kun siitä se ei olekaan vähään aikaan pääsyt. Kurainen ja rapaisen koiran kanssa vähä ennen kahta kävelimme bussipysäkille, jossa sain kuivatella pyyhkeellä, että kehtaamme mennä bussiin. Kotimatka sujui jalkaosassa nukkuen. Muutama tunti kotona ja sitten taas treeneihin agilityn pariin

Agilityn pariin emme ole pääsyt 3 kertaa, viime kerta oli pääsiäinen, sitä edellinen hallissa oli TOKO-kilpailut ja sitä edellisen pohdin itse sängyn pohjalla mahataudin kourissa. OKK:n kisat olisivat olleet eilen, mutta olen nyt päättänyt seuraavien kisojen ajankohdan olleen vasta äitienpäivänä. Huomataan taas jälleen, että koiralla oli energiaa ja vauhtia ja niitä vaarallisia tilanteita.

Rata ei ollut kaikista helpoin, vaan joutui miettimään tarkoin että missä kohti ottaa haltuun ja vie raakoin seuraavalle. Iitu päätti ensimmäisellä kierroksella vähän kovistella muille ja muutama "tuftuf". Rata meni toisella kierroksella paremmin, mutta ei senkään kovin hyvin. Iitu oli kiinnostunut muista koirista ja ihmisistä radan ulkopuolella. Teimme jotenkuten ja lähdimme sitten metsään kävelylle, jossa otimme muutaman kuvan.

Kolmas kerta toden sanoo ja tämä meni reilusti paremmin. Pakko myöntää. Kolme estettä oli ensin, josta otin iitun vastaan ja vein putkeen. Putkesta hypylle, vinosti toinen ja kolmas ja siitä putkeen. Putkesta suoraan kepeille. Kepeiltä hypylle, siitä toiselle ja haltuun otto ja putken päähän. Hypylle, vienti putkeen, josta vinosti renkaan läpi ja vierestä hypystä hyppyyn ja lopuksi sillalle. Tämä toimi, mutta ennen pussia unohdin mihin pitikään jatkaa.

Ensi viikolla varmaan jälleen treeneissä, myös ehkä ollaan menossa match show'n Kiiminkiin, jos Hennalle sopii. Iitulle on myös kivasti alkanut takajalkojen tupsut kasvaa ja samoin häntäkin saanut lisää karvoja. Ehkä se on toukokuussa komeimmillaan!

Osa näistä kuvista löytyy Iitun kuvagalleriastia!

kuivasr022.jpg
vielä oli lunta polun päällä, muulta kuivaa!

kuivasr031.jpg
Iitu siristellee kevät auringossa

kuivasr013.jpg
tyytyväinen metsäkoira