Tänään käytiin KASsin epävirallisissa agilitykilpailuissa. Esimakua tulevaan viikonloppuun. Mitään ratapiirroksia tms. en ala laittamaan, mutta kerron yleisesti kuinka meni.

Ensimmäisenä oli mölli maksien rata, joka meni ihan kiitettävän hyvin. Koiralla vaan tuntui olevan virtaa enemmän kuin ennen ja tuli aika moisia tanssitteluja matkan varrella. Se niistä hyvistä ohjauksista ;). Tuloksena 15 ratavirhettä ja aika oli 38.16, ei hassummin. Sijoitus olisi ollut 2:nen, mutta koska olemme jo kisanneet virallisissa luokissa, niinpä sijoitus jäi seuraavalle.

Seuraavana oli maksi ykkösten rata, joka oli mutkia täynnä. Alku meni hyvin aina kepeille saakka, jonka Iitu haki itsenäisesti ja jatkoi taitavasti loppuun. Keppien jälkeen oli hyppy ja putken pää. Minä tolvana sitten huusin turhan aikaisin, että tänne ja Iitu hyppäsi esteen yli. No mitä tässä murehtimaan, jatketaan rataa, niin kuin hylsyä ei olisi koskaan tullutkaan. Vauhdikkaasti mentiin ja melkein koira tippui puomilta alas, kun ei osannut kunnolla jarruttaa. Loppurata meni hyvin ja erittäin hyvät kontaktit niin puomilla kuin keinulla.

Parasta oli se, että neiti odotti omaa vuoroaan, ennekuin annoin lähtöluvan hypylle. Hyvä Iitu! Lauantaina ja sunnuntaina sitten kisataan... Ei mitään nollatuloksia odoteta, mutta toivotaan ettei sentään hylsyjä tulisi…

Huomenna olisi tarkoitus tehdä laahausjälkeä sorsalla Pinja tollerin kanssa. Katsomaan mitä vaakku sanoo Iitulle, tai siis mitä Iitu sanoo vaakulle.