1963082.jpg

Olen tällä viikolla käynyt ahkerasti (no ahkerasti) treenaamassa tokoa Iitun kanssa itsenäisesti, häiriön alaisena ulkosalla muutaman kerran viikossa iltaisin (pimeän aikaan). Iitulla on ollut tällä viikolla riittävästi virtaa ja intoa ja vain yhden kerran olen saanut intoilun oikeaan tarkoitukseen.

Eli Iitulla on virtaa ja intoa tehdä, mutta muutaman kerran sen tehnyt sitä ihan muuten, eli ei jaksa keskittyä ja lähtee livokaan, jos vain sille päälle sattuu. Keskiviikkona Iitu tokoili intoa täynnä, mutta tällä kertaa Iitu keskittyi liikkeiden suorittamiseen ja kuinka innoissaan oli Iitun kanssa, kun liikkeestä maahanmeno ja seisominen onnistuivat vallanmainiosti!

Tänään sitten oli vuorossa KASsin tokovuoro, alo-ryhmä. Meitä oli paikalla varsin mukava määrä, muttei valitettavasti kouluttajaa. Otimme kumminkin alkuun yhteiset "pakolliset" treenit.

 

Luoksepäästävyys: tehtiin kahteen kertaan. Iitu haukkui ja ulisi, mutta hiljentyi ja keskittyi olennaiseen. Ihan ok, mutta ei millään meinannut saada koiraa hiljaiseksi.

Paikalla olo: Kun sanon Iitulle maahan, niin Iitu tavallaan hypättyy hieman sivuun. Mutta hienosti pysyi paikallaan vaaditut 2min.

 

Seuraaminen hihnan & ilman: sujuu hyvin, innokas ja reippaasti kaikki käännökset, sekä juokseminen ja pysähtyminen. Hyvällä mallilla.

Liikkeestä maahanmeno & seisominen: pienellä jankkauksella maahanmeno alkoi sujua. Seisomista tehdään vielä käsi apujen kanssa, mutta se sieltä tulee.

 

Hyppy: JES! Vihdoin pääsin treenaamaan hyppyä Iitun kanssa. Iitu oli intoa täynnä tämän esteen kohdalla, mutta silti saatiin maltillisesti treenattua. Ensimmäiseksi Iitu meinasi tulla vielä takas, mutta toistolla saatiin tiukka käännös ja seisomaan jääminen.

 

Ja näihin me keskitymme:

  • luoksepäästävyys ja siihen kuuluva peruspaikalla olo.
  • liikkeestä maahanmenoa sekä seisomista, lenkkien yhteydessä.
  • Hyppyä