Tänään agilitytreeneissä keskityttiin täysin ohjaamiseen ja siihen, mitä tehdään mitäkin mihinkin aikaa. Pakko myöntää, ettei tämän tekstin helpottamiseksi minkään näköistä ratapiirrosta ole tulossa, unohdin sen tässä erinäisten valssien sun muiden jälkeen. Ehkä se muistuu mieleen.

 

Yksittäin edelleen harjoiteltiin keppejä ja sekä keinua hihnan kanssa. Alkaa Iitukin pikkuhiljaa ymmärtää vinokeppien ideat. Tälle päivälle olimme saaneet kivan näköisen radan pätkän, jossa kiinnitettiin huomiota ohjaamisen. Oli työtä taas tehtävä Iitun kanssa, aina se ehtii ensin ja minä hidastelen itse askelissa, mutta se sieltä alkoi löytyä, pienen kertaamisen jälkeen. Oikeastaan olen tyytyväinen Iituun, että se malttaa pitää äänivolyymit pienellä ja keskittyy olennaiseen, eikä sitten ohjaaja töpi.

 

Heti tämän radan jälkeen tutustuttiin toiseen pätkään, taisin pari kertaa mennä ihan sekaisin, mutta kun pääsimme ohjaamaan, niin sitten jotenkin kummasti löysin, vaikka ei ollut ihan ideaa että miten tässä nyt tehdään. Iitu suoritti asian mainiosti ja kyllä siinä oli itsekin ihan selvillä. Lopuksi sitten teimme niin, että lyhyessä ajassa piti nämä kaksi rataa yhdistää ja mielessä sitten suorittaa rata ensin ja sen jälkeen koiran kanssa. Melkein päästiin loppuun saakka, kunnes putken jälkeen unohdin mitä piti tehdä, teimme vielä lopun pätkässä. Hyvin meni, hyvät treenit sekä huomaa, että tästä kurssista on ollut hyötyä! Olemme päässeet enemmän eteenpäin!