Uusi harrastusmuotomme on tottelevaisuus, eli toko.  Olemmehan käyneet Iitun kanssa joskus aikoinaan alkeis- ja jatkotokoa mutta Iitu tylsisty heti ensimmäisenä. Päätin, ettei toko ole meidän koiran laji. Tämän pariin lähinnä eksyin sen takia, että agilityä emme pääse hirveästi harrastamaan.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään olimme treeneissä ensimmäistä kertaa, viimeksi olin poissa kyytiongelmien takia. Nyt pääsimme oikeen hyvin mukaan. Ensimmäiseksi meille opetettiin leikkimistä, palkinnoksi. En olekaan ennen tehnyt näin ja oli kyllä todella hyvä juttu, paitsi että meidän tolleri kävi hieman kuumana.

 

Toiseksi opetettiin maahan menoa, kyllä Iitu ei oikeen nopeasti osaa tätä juttua vielä mutta me treenaamme. Seuraavaksi harjoittelimme seisomista, tämä onnistui jotenkuten, meille siis lisätreenausta. Agilityssä olen tottunut pitämään kättä ylhäällä mutta nyt on toisin päin.

 

Sivulle tulo on Iitulle helppoa, eikä tämä tuottanut ongelmia. Kehuja saimme tästä osiosta. Iitu oli koko ajan kiinnostunut mm. sillasta. ”ei tokoa vaan agilityä!”. Lopuksi vielä esteen hyppäys, siinä tämän kertainen toko treenailu.