1879944.jpg
vauhdikas luoksetulo, etsi kuvasta Iitu ;)! (tästä 10)

Käytiin Iitun kanssa epävirallisissa OKK:n seuracup tokokisoissa, mölliluokkaan oli osallistunut huima osallistujamäärä ja mutta myös ALO-luokkaan, johon me Iitun kanssa osallistuimme. Tuomari oli aika tiukka ja se näkyi pisteissä. Mä kun luulin, että epävirallisissa voisi vielä varmistaa liikkeitään, mutta se näky reippaasti pisteissä.

 

Luoksepäästävyys 8½: hieman perääntyi, eikä pysynyt paikallaan. Muuten ok.

 

Paikalla olo 8: pysyi melkein viimeiseen asti paikallaan, mutta näki jotain mielenkiintoista ja istahti. Pysyi silti paikallaan. Harmillinen nousu.

 

seuraaminen kytkettynä 0: aika vaisu oli, hajut kiinnostivat. Juoksussa otti kontaktin aina loppuun saakka.

 

seuraaminen taluttimetta 8: muuten ok, mutta vähän vaisu, mutta paljon parempi ja osaa myös seurata, kun jaksaa keskittyä.

 

maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0: varmistin, niin kuin yleensä olen tehnyt, kaksoiskäskyllä (tuomarin mielestä kolmoiskäskyllä) ja näin ollen siitä tuli taas nolla. Jäi maahan ja käskystä tuli myös sivulle.

 

luoksetulo 10: ei mitään ongelmia, vauhdikas.

 

seisominen seuraamisen yhteydessä 0: varmistin kädellä, mutta koira seurasi loppuun asti.


Iitu oli koko kokeen ajan ihan muuta kuin iloinen suorittaja Iitu. Myös karkailu liikkeiden omassa keskeytin kokeen, vaikka vain este oli vielä tekemättä, mutta näin parhaaksi sen jättää väliin. Kuumuu vielä lisää. Luulen, että kova tuuli osana sitä, ettei koira jaksanut keskittyä ja korvat katso. Lisäksi joku mielenkiintoinen asia nyt tärkeämpää ja juosta sen perässä. Kyllä ”hävetti” olla tollerin omistaja. Treenataan ahkerasti ja katsotaan, minne päin sitten mennään. Kiitos juttuseurasta Soilelle, Caritalle ja sekä Jonnalle! Myös karvaisille Lukalle, Pinjalle ja Bentille (jonka vielä vien matkassani ;)!)