Unohdin laittaa kokonaan hyttysmyrkyt kun lähdin Iitun kanssa lenkille, nyt sitten otsasta, päälaelta sekä jalasta löytyy muutama hieno, isompi patti. Nyt saa sitten pitää kädet kurissa, ettei ihan kutittaisi. Inhottavia nämä kesän ötiäiset, tuntuu vaan että niitä on enemmän ja enemmän tälle vuodelle, niinkui niitä vissiin onkin. Tänään sitten tuossa pitemmän lenkin yhteyteen päätin ottaa hieman tokojuttuja, kun ei ole kunnolla treenattu vähään aikaan.

 

Seuraaminen kytkettynä ja ilman talutinta sujuvat mallin hyvin, ilman talutinta pysyy kontakti hyvässä tahdissa ja kytkettynä aina silloin tällöin. Käännöksissä Iitu pysyy mielellään lähellä. Perusasennossa on pientä vinoilua.

 

Liikkeestä maahan meno sujuu vallan hyvin, olen tyytyväinen kun sana "ma" alkaa jäädä Iitulle. Harjoittelimme muutaman kerran liikkeestä seisomaan jääntiä, tällä kertaa pienellä epävarmuudella. Iitu ei meinannut ollenkaan jäädä, vaikka käsky olisi selkeä. Eli enemmän harjoittelua sanaan "seis". Muutaman kerran tehtiin edes takas, vähän joka suuntaan ja lopuksi Iitu sai hakea pallon palkkioksi.

Sitten tein yhdistettynä paikalla olo muutaman minuutin ja siitä sitten luoksetulo. Iitu osaa mallikkaasti jo luoksetulossa jarruttaa ennen minun kohtaani, kumminkin niin ettei vauhti hiljene ihan pieneksi ja sivulle tuleva perusasento on varsin mallikas.

 

Tämän lisäksi harjoittelin avoimen luokan liikkeistä noutokapulan kanssa, kuten kantamista ja käännöksiä sekä istumista.

 

Tällä viikolla on OKK:n iltakisa sekä Ylöjärvellä AGIROTU 2008 joukkuekisa 6.7, tämän jälkeen jäämme treenaustauolle ja katsotaan kisoja enemmänkin loppuvuodesta. Alan pahasti epäillä että juoksut olisi jälleen tulossa...