Eilen kävimme Iitun ja hirmujen kanssa tokoilemassa, mukavassa pakkassäässä. Hieman muutamia asioita kertaamassa ja hieman vaatimus tasoa nostamassa. Meillä tuleekin neidin kanssa kahden viikon tauko, ennekuin hallitreeneihin pääsemme. Mutta maltillisesti odotamme.

Iitun innokkuus taisi enemmän johtua nakeista, jotka tuoksuivat sen verran hyviltä, että myös Iitu päätti tehdä pyydetyt tehtävät. Mukavasti vierellä seuraili ja istui oikeassa asennossa. Hihnan kanssa seuraillessa tehtiin täyskäännökset, sekä kulma kävely. Iitu kulki oikeassa kohdassa. Myös perus istunta alkaa olemaan kohdallaan, tämän lisäksi teimme luoksepäästävyyttä. Luoksetulossa ongelmana on ollut, että Iitu tulee vauhdilla ja samalla törmäillee hieman inhottavalla tavalla. Nyt teemme luoksetuloa pieneltä matkalta, jolloin onnistuu mukavalla tavalla vierelle tuleminen, ilman että Iitun terävät kynnet osuvat jalkaani.

Treenausta myös noutokapulaan tehdään pikku hiljaa, pienin askelin. Näköjään Iitu malttaa odottaa paikoillaan ihan kohtuullisesti. Seuraavia tokojuttuja tehdään varmaan taas ensi viikon perjantaina, ellei sitä ennen aikaisemmin. Ensi viikolla on myös ensimmäinen kaverikoiratoiminta- tapaaminen!