Iitu sitten päätti, että me emme vielä nouse tai edes saada yhtä nollavoittoa. Riemun juhlaa silti oli Rokualla, sää suosiessa (välillä kyllä tuli vettä kuin saavista kaatamalla) ja ilmapiiri kohdillaan. Olin osallistuntu Iitun kanssa sitten 5 eri starttiin viikonlopun aikana sekä olin innokkaana talkoolaisena. Joudun kyllä jättämään tämän päivän kakkosten sekä kolmosten kisat väliin, sillä itseläni olisi vielä paljon tehtävää. Huomenna Nurmes kutsuu niin minua kuin Iitua.

 

1666828.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensimmäisen rata oli jo perjantai-iltana, A-agirata. Tuomarina meillä oli ruottalainen Nalle Jansson, rata oli erittäin kiva ja haasteellinen. Alku oli hyppy-putki(A:n esteen alta)-hyppy-putki. Tietysti Iitu otti kaksi ensimmäistä, ja ryökäle juoksi suoraan putkelle. Jätin tämän radan tähän, koska ei tullut yhätikään mitään. Tuloksena meille tuttu kolmisanainen HYL.

 

Lauantai-aamuna päivä alkaa varsin mukavasti, aurinko paistaa jne. Tuomarina aloitti Salme Mujunen, kellä oli suoria pätkiä oleva rata. B-agirata. Nollasansit olisi mahdollisuutta olla tässäkin, mutta jotenkin vaan en saanut Iitua irtoamaan.. vaan olisin joutunut menemään tai mennä loppuun asti. Ihanneaika tässä radalla oli 60, ja me juoksimme sen alla -17.95, vaikkakin virheitä se 20 (2xrima, kontakti ja kielto putkeen). Sijalle 16 ja häntäpäisiä oltiin, mutta silti sijoitus.

Iltapäivästä oli sitten vuorossa C-hyppyrata Nalle Janssonin tuomaroimana. Me satuimme Iitun kanssa olemaan sitten lenkillä metsässä, juuri vähän sen jälkeen salama välähti meidän silmien edessä. Valitettavasti näytin Iitulle pelkoni (pelkään kuolakseni ukkosta!) ja juoksin sen minkä jaloista pääsin, Iitu tietysti vapaana. Kävin tutustumassa rataan, ennen sitä en ollut enää saada Iitua ulos, mutta onneksi agility voi pelkonsa muualle ja oli taas oma itsensä. Rata alkoi hyvin, mutta kolmas este oli sitten putki ja tämän toinen pää oli Iitulle mieluisampi kuin helpompi pää. Radalta siis HYL, mutta jatkoimme tuttuun tapaan eteenpäin.

 

Töitä on urakoitu oikeen kunnolla. Aamulla rata alkaapi hieman ennen yhdeksää vaikealla, mutta hallittavalla D-agiradalla, jonka tuomaroi Nalle Jansson. No, en ehtinyt kävellä kauaskaan, kun Iitu päätti ottaa varaslähdön ja sitä mentiin sitten perästä. En saanut enää maltillisesti sitä ohjaukseen, ohjasin myös väärältä puolta ja Iitu valitsi sitten A (jonne piti mennä) sijaan hypyn ja tuloksen HYL. Mulla meni jo pasmat sekaisin alussa, kun Iitu ryökäle otti ja lähti. Rata olisi ollut muuten niin kiva (paitsi hypyltä 90 asteen kulma kepeille..)

Aamupäivä oltiin töissä radalla kakkosissa että kolmosluokassa ja korkeintaan juonut mehua. Aika verotti viimeisellä Salme Mujusen E-hyppyradalla. Tästä radasta saimme 15 (5, 2x kielto) ja aika radalla oli 50, ihanneaika alittui -3.71. Loppupätkä oli loivaan ylämäkeen, 5 esteen hypyt. Mulla oli jo mehut poissa eikä Iitu irronnut koko radalla kertakaan.

 

Kisoista tosin jäi kiva fiilinki ja näillä eväillä jatkamme Nurmekseen viettämään työnmerkissä leirielämää!