23.4, Eilen oli vauhdikas päivä, sillä lähdimme Iitun kanssa bussilla kohti Oulua. Ennen ei tosiaan ole tarvittu maksaa koirasta tavaramaksua, vaan tällä kertaa jouduin senkin ottamaan Iitusta. Onneksi muuten oli muutama kolikko taskussa ylimääräistä. Bussimatkat olivat Iitulle mieluisat ja katseli aina välillä muita matkustajia. Oulun keskustassa jäimme pois ja kävimme automaatilla, josta kävelimme toiselle pysäkille noustaksemme bussiin, joka menee Kiiminkiin. Kun tulimme paikan päälle, monet lapsijoukot tulivat Iitun luokse ja kyselivät silittää ja sanoivatkin että Iitu on ihana. Myös Iitu oli koko päivän halailun ja juttelu kohteena. Eihän tälläistä söpöläistä voikaan ohittaa!

Päivän olimmekin sitten matc show:ssa, Hennan alun perin piti harjoitella mutta hänen siskonsa Minna piti treeniä Iitulle. Seisominen onnistuu erittäin hyvin, eikä se tuota vaikeuksia vaan enemmänkin juokseminen, sillä Iitulla esiintyy peitsaamista. Jos haluaa nyt onnistuvan Iitun juoksun onnistuvan, saa takaperin juoksennella. Itse kun en niinkään osaa kiinnittää huomiota, enkä kovin tiedä milloin mitenkin menee, olisi hyvä juuri treenata jonkun muun kanssa.

Kolmen jälkeen sitten lähdimme treenien suuntaan, kun veli tuli hakemaan. Saimme melkein tunnin odotella treenien alkua niinpä kävelimme tuttuja metsäreittejä, niin että koira sai itse mennä omiaan polkujaan. Neiti kävi myös uimassa jäiden seassa. Selkeästi on nyt talviturkin aika pois. Oikeastaan Iitu kävi jo lauantaina värjäojassa sukeltamassa, eikä lenkillä olija sitä huomannut, eikä voinut estää. Koira haisi pahalle ja kotia päästyään pääsi pesulle. Pesua Iitu inhoaa yli kaiken ja laitteli vastaan heti ensimmäisenä. Mutta puhtaaksi koira tosiaan saatiin.

Treeneissä jälleen ei ollut yhtään ohjaajaa ja jouduimme yhdessä porukan kanssa pohtimaan mitä teemme. Otimme yhden radan ja jokainen saa siihen tehdä yksinkertaisesti omia sovelluksia. Rata oli aika helppo ja Iitu meni sen puhtaasti läpi Kummalakin reissulla, mitä nyt saattoi hypyt tiputella. Huomaa heti, että vaikka onkin suora rata, saattaa se olla meillä täys pohja, sillä Iitukin irtoaa niin hyvin esteille ja vauhtia löytyy. Ehkä kaikista parhaimmat radat ovat sellaisia, joissa on mutkia ja kinkisiä kohtia. Muutamalla tuomarilta juuri löytyy ne radat, vaikka Iitulta on tullut niistäkin hylkyjä mutta niissä saa paremmin hallintaan.

Tänään meille saapui uusi fiat farmari. Saa nähdä kuinka se kulkee Iitun ja minun treeni/kisamatkoilla. En olekaan vuoteen ajanut, joten nyt olisi aika. Koiraverkko vaan täytyy ostaa vielä tällä viikolla. Sunnuntaina ei olekaan treenejä vaan vietämme Iitun kanssa viikonlopun Lumijoella MEJÄ-viikonlopussa. Kirjoitellaan sitten sieltä kuulumisia! Iso kiitos kuuluu tällä kertaa Maria H:lle, sillä on tehnyt upean ulkoasun Iitun sivuille. Saamme varamaan sen käyttöön toukokuun alussa, joten sivuilla voi esiintyä pientä katkosta!

Alla on jälleen kuvia tapahtumista, kuvat löytyvät myös kevät 2007 kansiosta

Iitunpaiva005.jpg
Ei ihan karvaton, kyllä toukokuussa sitäkin löytyy!

Iitunpaiva014.jpg
Liikeessä Iitu piti kontaktia koko ajan, tulisikohan TOKO-koira?

Iitunpaiva015.jpg
seisominen on tosiaan kunnossa!

Iitunpaiva029.jpg
tolleri + vesi

Iitunpaiva062.jpg
Kuivajärvellä paistateltiin aurinkoa!