1419734.jpg © Minna Väänenen

Hienoa menoa oli tälle viikonlopulle, vaikka mä kauan mietin, että niin lähdenkö mukaan ollenkaan mutta ehkä se pitikin lähteä ja niin sitä taidettiin lähteä. Hieno lauantaipäivä. Agiliitämään lähdettiin sillä tuulella, että jos se nolla vaikka tulisi, mutta ei tällä kertaa. Mutta ei se mitään, radat olivat erittäin vaikeita ja haasteellisia ja ottaen huomioon sekin seikan, ettemme tälle kaudelle ole treenannut kuin kahdesti ja yhdessä valmennuksessa käyty.

Lauantain ratojen tuloksia: eli ensimmäiseltä radalta hieno meille tunnettu Hylsy, syynä itseaiheutetut kiellot. Mitä menin sörsimään? No sitten seuraava agilityrata oli kivasti sijalle 11, virheitä taisi olla 25 ja ihanneaika taisi mennä melkein 3 sekunnilla yli. Viimeinen hyppyrata oli sitten ihan muuta, täysillä mentiin eikä meinattu! Harmi se yksi pudotus, muuten olisi ollut hieno nolla ja vielä hienolla ajalla, aika -5…, sitten toukokuussa jatketaan, tämähän meni niin hienosti.

Videot ovat heti tulossa, kiitos kuvaajille. Tätä kuvaamista täytyy alkaa enemmänkin harrastamaan, kunhan saisi jonkun aina kentän laidalta värvättyyn mukaan.