..tämän haasteen kävimme nappaamassa HIRMUT-blogista, eiköhän muillekin olisi suotuissaan miettiä koiran 7 asiaa? No tälläistä me tässä Hannan kanssa mietitiin Iitusta;

  1. Ruoka, kaikenlainen maistuu. Varsinkin silloin, kun hieman laittaa alakuloisen ilmeen ja nojaa siihen, keltä nyt ikinä makupalaa hakekaan. Kun sellainen ihminen on löytynyt, joka viimeksi antoi, niin se varmasti tulevaisuudessa antaa. "Tuolta sain viimeksi namia, saan tälläkin kertaa!" 
  2. Sattuipa sitten olemaan vielä kevät talvi, niin arvatkaa kuka on ensimmäisenä punaisena viivana vedessä. Eikä sitten millään väsy, vaikka kävisi 100m reissun uimassa, vaan uudestaan ja uudestaan! Lähestulkoon täytyy hakea vedestä pois.
  3. Kaikki, jotka näyttävät pelottavalta, käyttäytyvät pelottavasti tms. saattaa nähdä Iitun valkoiset hampaat ja kuinka ääntä lähtee. Iitu ei näe, onko kyseessä pieni vai jättiläisen suuri vastus.
  4. Olipa laji kuin mikäkin laji, niin asia on se että täytyy mennä täysillä. Ei malttiharjoituksia, ne ovat tylsiä! Lajissa kuin lajissa täytyy tehdä töitä, sellaista josta erinomaiten koira nauttii. (lue: ei paikalla oloa, eikä näyttelyissä seisonta..) 
  5. Perhe on tärkeä, kaikki täytyy olla tallessa tai tulee hätä. Jos perheen jäsen lähtee, niin silloin tulee kovakin huuto. Ei kestä! Silloin kun perheenjäsenet tulevat n. 1h poissaolon jälkeen, niin Iitu päättää sen kunniaksi juosta muutaman kerran keittiön ja olohuoneen läpi. Kun kyseessä on muutamasta tunnista viikko poissa, koira ei toisinsanoen enää pysy käsissä vaan vauhkoutuu.
  6. Iitu on enemmänkin omantienkulkija. Aika varovasti ottaa kontaktia toisiin koiriin. Narttujen kanssa ei niinkään tule loistavasti toimeen ja osalle uroksellekin täytyy näyttää niitä valkoisia hampaitaan, että tässä minun reviiri!
  7. "RUM-RUM" on Iitun taika-sana, nyt päästään auton kyytiin. Iitulla onkin suuri oma tila ja arvatkaas kun tullaan tutulle tielle, josta käännytään treenipaikalle! Koira pitää sellaisen ulinakuoron kuin ääntä vain lähtee!
Enemmänkin löytyisi :D