Ehdimme sitten Iitun kanssa käydä samalla lenkillä, ennekuin alkoi sataa kaatamalla vettä. Olihan säätiedotus ollut mielessä jo pitempää, mutta saimme tässä myös samalla tehdä muutamia toko harjoituksia. Katsotaan sitten tässä jossain vaiheessa loppukesää, mihin ryhmään olemme päässeet. Varmaan ei joka päivä päästä treenaamaan, mutta yritetään ainakin joka toinen kerta. Joutuukin vissiin karsimaan näitä koiramaisia menoja sitten, kun opiskelut jatkuvat. Mutta nyt tämän päivän aiheeseen, eli alokasliikkeiden harjoitteluun.

Jälleen meillä oli treenauspaikka kuntopolun/hiihtoladun parkkipaikalla. Paikalla on myös erittäin paljon häirikkötekijöitä, nimittäin lampi ja autoja kulkee koko ajan ohitse, varsinkin raskasliikenteisiä.

Kokeilimme;

Hihnassa kulkeminen, tuottaa vieläkin jonkun verran hankaluuksia. Olen kokeillut erilaisia hihnoja, mutta neiti ei vielä hirveästi keskity tai pidä kontaktia. Tätä jälleen voisimme harjoitella lisää.

Vierellä kulkeminen ilman hihnaa, kiitettävästi sujuu jo Iitulta ja katsekontakti on parhaimmillaan. Neliön malli sujuu myös tältä suunnalta.

Paikalla olo – maaten, sujuu kyllä, vaikka välillä neidin katse karkasi lähimpää lampeen, jossa ihanat vesilinnut viettivät aikaa.. taisi neitikin haluta uimaan, ei hän olekaan tänä kesänä pääsyt niin ahkerasti.

Seisonnasta – maaten, kauko-ohjauksella. Saanko nauraa tässä vaiheessa? Oikeasti olenko nyt tekemässä Iitusta tosissaan toko-koiraa? Kaikkea miekin sitten kuuntelen. Muutaman kerran teimme ja kyllä alkoi sujua.

Seisonnasta – istumaan, kauko-ohjauksella. Ei suju ei yhtään, vaikka väli meidän välillä oli totisesti yksi metri. Ei hirveän kaukana kylläkään ole ollut Iitusta ja aluksi näitä tehtiin vierellä.

Maasta luoksetulo + 3min odotus. Kyllä se malttaa odottaa, vielä ei hirveästi selin olla mutta muuten kyllä neiti odottaa. Myös vierelle tuleminen tulee kovassa vauhdissa. Iitulla on oma tapa tulla vierelle, pitäisi varmaan kytkeä pois.